Ervaring patiëntenIk had van een vriendin de naam van Christine gekregen.
Ik belde haar omdat ik al weken zwangerschapsmisselijkheid had en niet wist of ik het de volgende dag zou redden voor een sollicitatiegesprek.
Ik kon langskomen, maar ik zei dat ik daar geen tijd voor had.
Christine zei: dan geef ik je middel nr 1 bij misselijkheid in de zwangerschap, en dat middel past ook bij ongeduldige mensen.
Ik moest wel lachen; dat was de spijker op z’n kop.
Ik ben op sollicitatie geweest en heb de baan gekregen.
De bevalling van mijn eerste twee kinderen waren heel zwaar geweest. Niet vorderende weeën, en toen het eindelijk zo ver was de ene weeën-storm na de andere. Ik zag daarom enorm tegen deze bevalling op. Ik heb een middel gekregen dat ervoor zorgt dat de ontsluiting beter op gang komt, en dat de weeën effectiever zijn: krachtig maar in duidelijke intervallen.
Deze keer was te bevalling echt te doen.
Asha

Al mijn vriendinnen kregen baby’s, alleen bij mij lukte het steeds niet. En dan weer die kraamvisites… Toen zei m’n moeder, ga eens naar Christine. Ik vertelde haar dat ik geaccepteerd had dat ik niet zwanger werd maar dat ik van het verdriet af wilde elke keer als weer een vriendin zwanger werd. Christine gaf me een homeopathisch middel dat ik 1 keer per week moest nemen. Na een maand voelde ik me veel vrolijker. Na weer 1 maand heb ik de vervolgafspraak afgezegd ….. want ik was zwanger!
Ingrid