Ervaring ouders en kinderenMijn zoontje was een gezond kind, maar sinds de BMR-vaccinatie bleef hij maar kwakkelen. Zodra een kindje op het KDV ziek was kreeg hij het ook te pakken. Elke verkoudheid zakte gelijk naar z’n longen en bleef hij weken hoesten. Hij zat duidelijk niet lekker in z’n vel. Christine heeft de vaccinatie ontstoort. Hij knapte zienderogen op; deze winter was hij af en toe verkouden, maar het zette niet meer door.
Het voelde zo fijn om bij een behandelaar te zijn die aandachtig luistert en je verhaal serieus neemt.
Selma


Mijn dochter hoestte al weken. De huisarts kon achteraf vaststellen dat zij kinkhoest had gehad en dat ze het maar moest uitzieken. Christine begreep goed dat dit voor ons geen bevredigend antwoord was. De nacht nadat we haar de homeopathische korrel hadden gegeven gebeurde er zoiets raars. Mijn dochter huilde en huilde, het ging maar door. Ik ben maar op een matras naast haar bed gaan liggen. De volgende ochtend zei m’n dochter: “ik móest huilen, het móest eruit”. Diezelfde middag had ze een verjaardagsfeestje, heeft een uur op de trampoline gesprongen, ik hoorde haar geen enkele keer hoesten. Een dat alles na 1 korrel. 
Andreas                  


My daughter Mia had been crying all night since she was born. 4 months down the road me and my husband were total loss. Mia got a remedy every evening. After 1 week she slept normal nights and we as parents had our lives back again.
Serena


Christine had mijn zoon van 15 eerder goed met onverklaarbare buikpijn geholpen.

Recent is hij met ADHD gediagnosticeerd en nu eiste de school dat hij Ritalin zou nemen.
Wij waren bang dat hij hierdoor suf zou worden en niet meer zichzelf zou zijn.
Christine legde uit dat het ook met Ritalin weken duurt voordat iemand is ‘ingesteld’ en dat we in die tijd net zo goed konden kijken hoever we met homeopathie konden komen.
Hij kreeg een middel dat niet alleen past bij ADHD maar ook bij wie mijn zoon is los van een ‘etiket’.
Het middel haalde duidelijk de scherpe kantjes ervan af waardoor er geen klachten meer waren van de leerkrachten.
De eerste maanden krijg hij elke week een korrel; toen het goed ging hebben we afgebouwd, en uiteindelijk had hij alleen nog één keer per half jaar homeopathische ondersteuning nodig.
Ik kan dit elke ouder aanraden.                                                                                          
Een blije moeder en zoon